entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Alicia Alonso

Gala Centenari

Descripció

En compliment de les directrius del Govern de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Cugat, tota la programació i l'activitat del Teatre-Auditori ha quedat ajornada o cancel·lada fins a nou avís.
  
L'espectacle de dansa Alicia Alonso, que estava previst el divendres 17 d’abril, ha quedat ajornat al divendres 7 de maig del 2021, a les 21 h.

Els espectadors que ja tenien les entrades podran fer servir les mateixes. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho, abans del dimarts 12 de maig, per correu electrònic a: teatre-auditori@santcugat.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades, el més aviat possible.  

DEVOLUCIÓ DE LES ENTRADES:
Els espectadors que han comprat les entrades per telèfonpodran venir a recuperar l’import de les entrades quan es restableixi el servei presencial de la taquilla.

Els espectadors que han comprat les entrades a les taquilles del Teatre-Auditori i han pagat en efectiu o amb targeta de crèdit, podran venir a recuperar l’import de les entrades quan es restableixi el servei presencial de la taquilla.
 
Els espectadors que han comprat les entrades per internet, se'ls farà la devolució de l’import, automàticament, el més aviat possible, a la targeta utilitzada en el moment del pagament. 
 
TARGETA REGAL
També, us oferim la possibilitat de bescanviar l’import de les entrades per una TARGETA REGAL.
Avantatges:
-No caduca. 
-No és necessari gastar tot l'import en una sola compra.
-Es pot utilitzar a través de qualsevol sistema de compra.
Podeu sol·licitar-la enviant un correu electrònic a: teatre-auditori@santcugat.cat i us l'enviarem en format Pdf amb un codi únic.
 
 
Com a conseqüència de les mesures preventives del COVID-19 i d’acord amb el Decret d’Estat d’alarma, les taquilles del Teatre-Auditori romandran tancades al públic fins a nou avís.
 
Esperem retrobar-nos ben aviat.
Gràcies per la vostra comprensió i cuideu-vos!
 
Seguim informant a través del web www.tasantcugat.cat i les xarxes socials.
#AraEnllocComaCasa
 

Gala d’homenatge a Alicia Alonso,  una de les personalitats més rellevants en la història de la dansa mundial.
 
Grans estrelles del Ballet cubà que han estat rellevants al Ballet Nacional de Cuba i que avui desenvolupen la seva carrera internacional en altres companyies de Canadà, França i Espanya recrearan part del repertori de dansa clàssica a través del qual la gran Alicia Alonso, que tristament ens va deixar el passat mes d’octubre, va brillar amb la seva tècnica i mestria.

 

Fitxa artística

Direcció artística
Orlando Salgado

Assessoria artística
Maria Rovira

Directora d’escena
Liuba Cid

Estrelles internacionals
Hayna Gutiérrez Garrett Groat Javier Torres Adiarys Almeida Taras Domitro Yanela Pinera Camilo Ramos Yanier Gómez Noda Cristina Casa Iván Delgado Aida Badia Isa Lucie Barthélémy

Programa
Giselle, Carmen, El llac dels cignes, La Bella Dorment del bosc, Èdip Rei, Coppélia,  Don Quixot, La fille mal gardée, Trencanous, Espartaco, La mort del cigne i La mort de Narcís.
 
Comprar entrades
divendres 07 maig 2021 21:00h
Durada: 2 hores i 20 minuts (amb intermedi) Preu general: 42 €

Ta!20: 29 €
Ta!29: 34 €
Ta!65: 38 €
Ta!grups: 38 €
Ta!Amf8: 21 €

ABONAMENTS A LA CARTA
Consultar aquí.
 
Serveis

Activitat relacionada

OFF Ciutat

Assaig Obert

També et pot agradar