entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Dansa Metropolitana

Sant Cugat participa en la setena edició de Dansa Metropolitana, una celebració de la dansa i de les arts en moviment, juntament amb deu ciutats més de l’àrea metropolitana (Badalona, Barcelona, Cornellà, El Prat, Esplugues, Granollers, L’Hospitalet, Santa Coloma, Terrassa i Sabadell). En aquesta edició, les danses urbanes hi tindran un protagonisme especial.

Del 9 al 17 de març s’han programat un total de 8 activitats, tant al carrer com al Teatre-Auditori Sant Cugat: sis espectacles de dansa, una masterclass i un assaig obert.
 
S’ha programat dansa de diferents estils, amb companyies consagrades i nous talents, tant nacionals com internacionals. Uns espectacles que sorprendran i convidaran la ciutadania a viure la dansa intensament.
 

*ATENCIÓ!
CANVI D'UBICACIÓ PER PREVISIÓ DE PLUJA

Per previsió de pluja aquests espectacles es traslladen al vestíbul del Teatre-Auditori

La programació de Sant Cugat s’estrena dissabte 9 de març al migdia, a l’entorn del Monestir, amb un programa doble: la coreografia de dansa contemporània-urbana de *Marco da Silva Ferreira per a dos ballarins, “Fantasie Minor” als Jardins del Monestir- Espai dels Castanyers. La seguirà l’actuació de *Panda Waack a la plaça de l’Om, que presentarà el seu solo “Beautiful Chaos”, on l’artista fusiona el flamenc amb l’estil urbà waacking. Al vespre, el Teatre-Auditori acollirà l’actuació d’IT Dansa, la jove companyia de dansa de l’Institut del Teatre, amb tres peces diferents “Twenty Eight Thousand Waves”, “Lo que no se ve” i la magnífica “Minus 16”, tres espectacles amb un llenguatge actual i especialment atractius per a tot tipus de públics.  
 
Dansa Metropolitana Sant Cugat continua diumenge 10 de març a la plaça Victòria dels Àngels també amb un programa doble dedicat íntegrament a les danses urbanes. L’Escola Sant Cugat presentarà “Artèries” un projecte que se centra en la transmissió del moviment vinculat a les danses urbanes per acabar construint un diàleg basat en els estils personals de tots els ballarins participants.
Seguidament, Brodas Bros oferirà l’espectacle itinerant “Sliders” on els ballarins, sobre patinets elèctrics, faran moviments fluïts i acrobàcies espectaculars, inspirats en els moviments hipnòtics dels estols d’ocells en vol o ens els bancs de peixos.
 
El diumenge 17 de març a la tarda, el Teatre-Auditori acollirà el plat fort de la present edició de Dansa Metropolitana:  l’estrena a l’estat espanyol de l’espectacle internacional “Zéphyr”, del reconegut coreògraf Mourad Merzouki, amb la prestigiosa companyia francesa Käfig. “Zéphyr” és un cos a cos amb el vent. Una impactant creació que s’emporta els espectadors a fer una travessa que mostra infinitat de paisatges, alguns onírics i d’altres més seriosos, quan els ballarins lluiten amb els elements. Prèviament a l’espectacle, la companyia oferirà un assaig obert en el què el públic podrà conèixer de primera mà com es preparen els ballarins per afrontar un espectacle.
 
A banda de la programació oberta al públic, dissabte 16 de març la vessant formativa de la Dansa Metropolitana oferirà a les 17 h una classe magistral de dansa a càrrec de la companyia Käfig, al vestíbul del Teatre-Auditori per a 40 alumnes de dansa de les diferents escoles de Sant Cugat.
 
Trobareu tota la informació a www.dansametropolitana.cat

 
Dansa Metropolitana