entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Política de privacitat

La present política de protecció de dades regula el tractament que realitza el Teatre-Auditori Sant Cugat de les dades que pugui recollir en el seu portal web.
 
1.- Identitat del responsable de tractament
 
El responsable del tractament de les dades personals recollides al web és:
 
Teatre-Auditori Sant Cugat.
Av. del Pla del Vinyet, 48
08172 Sant Cugat del Vallès
 
2.- Finalitat dels tractaments de dades.
 
Les dades que ens subministra es realitza d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades i amb l’única finalitat de lliurar-li el servei que ens sol·licita.
 
En cadascun d'aquests mitjans informem detalladament de la finalitat del tractament de les dades que es duen a terme únicament i exclusivament si vostè ha autoritzat aquest tractament.

A continuació detallem la informació relativa a les diferents finalitats per a les quals podem recollir les seves dades.
 
An image
 
Únicament es tractaran les dades que hagi lliurat per a la finalitat que se li va informar i va autoritzar. No es realitza tractament per part de tercers de les seves dades i no es cediran les dades a tercers excepte que vostè ho hagi autoritzat expressament.
 
La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució dels serveis que ens ha sol·licitat.
 
En cap cas es duran a terme decisions automatitzades a partir de les seves dades.
 
L’usuari ens subministra les seves dades de forma voluntària en tot moment i essent informat de l’ús i el tractament que se’n fa. Tota la informació que facilita l’usuari ha de ser veraç. L’usuari és l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i del perjudicis que causi a el Teatre-Auditori Sant Cugat o a tercers. El Teatre-Auditori Sant Cugat es reserva el dret a excloure dels serveis a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.
 
3.- Tractament de les seves dades per tercers
 
Per dur a terme les activitats i serveis del Teatre Auditori fem ús de serveis (portal de reserves, passarel·la de pagament, enviament de comunicacions, etc.) que es troben allotjats en plataformes tecnològiques de empreses dedicades a aquest fi. Aquesta gestió de les seves dades es realitza únicament i exclusivament per a garantir la realització, seguretat i disponibilitat dels serveis que li oferim, garantint que aquestes empreses apliquin les mesures i millors pràctiques de seguretat de la informació.
 
Tots els nostres proveïdors de serveis es troben dins de l'Espai Econòmic Europeu o en països que garanteixen el nivell de compliment exigit per la legislació.
 
4.- Els seus drets en facilitar les seves dades
 
En qualsevol moment pot sol·licitar i obtenir informació de com i per a què estem tractant les seves dades:
 
-Accedir a les seves dades: sol·licitar quines dades tenim seves i quin ús en fem i fins i tot que se les lliurem per portar-les a una altra companyia.
-Rectificar les seves dades: sol·licitar la modificació o rectificació de les dades inexactes.
-Suprimir les seves dades: sol·licitar que les seves dades siguin eliminades i no es faci tractament d'elles, fora del que la llei ens exigeixi conservar.
-Limitar el tractament: sol·licitar que les seves dades siguin conservades per necessitats legals.
-Oposar-se a un tractament: que no fem un ús concret de les seves dades.
-Portabilitat de les dades: que li lliurem les dades en un format compatible per que ho lliuri a un tercer que li hagi d’oferir un servei.
 
Per a això pot dirigir un escrit indicant quin dret vol exercir (Accés, Rectificació, Supressió, Oposició o Portabilitat de les dades) presencialment o per correu ordinari al Teatre-Auditori Sant Cugat, Av. del Pla del Vinyet, 48 – 08172 Sant Cugat del Vallès indicant "Ref. Protecció de dades" o un correu electrònic a teatre-auditori@santcugat.cat