entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Serveis

Serveis generals a l'espectador

Aparcament a preu reduït Aparcament a preu reduït
servei
Pàrquing  ESADECREAPOLIS
(Av. Torreblanca, 55)
2 hores gratuïtes d'aparcament.
al PÀRQUING ESADE CREAPOLIS. Presentant l'entrada de l’espectacle, abans de la funció a les taquilles del Teatre-Auditori, obtindreu un tiquet de dues hores gratuïtes per a qualsevol dels tres caixers automàtics situats a la planta -1.  (PROMOCIÓ VÀLIDA NOMÉS PER ALS ESPECTACLES DE LA  PROGRAMACIÓ ESTABLE DEL TEATRE-AUDITORI)

 
veure mapa
<span class="notranslate"> Entorn gastronòmic </span> Entorn gastronòmic
servei
Coneix les propostes dels restaurants veïns per al públic del Teatre-Auditori.

 
veure restaurants
Cafè-Auditori Cafè-Auditori
servei
Espai de restauració del Teatre.
Servei de bar, a partir d'una hora abans de la funció.
<span class="notranslate">    Ludoteatre    </span> Ludoteatre
servei
FORA DE SERVEI TEMPORALMENT
Servei de Ludoteatre gratuït, amb personal qualificat, dirigit als infants de 3 a 12 anys. El servei s’inicia a partir d’una hora abans de l’espectacle i finalitza en acabar el mateix. Podeu fer la reserva anticipada fins al dijous a les 19 h de la setmana de l'espectacle. LES PLACES SÓN LIMITADES. Es requereix un mínim de 3 nens/nenes per poder oferir aquest servei. Quan l'espectacle compte amb aquest servei,es comunica al públic per correu electrònic.
Amb la col·laboració de: JOVI i IKEA FAMILY
Visites guiades Visites guiades
servei
Si voleu viure els preparatius de l’espectacle, us oferim un recorregut d’una hora de durada per l’escenari, els camerinos, el taller, etc., dues hores abans de la funció. Aquest servei és per a grups organitzats que comprin un mínim de 10 entrades. Visites guiades gratuïtes.

Cal fer reserva prèvia. Places limitades.
Guarda-roba i taquilles Guarda-roba i taquilles
servei
Servei gratuït al vestíbul en els concerts de clàssica i les òperes. Es prega deixar els paraigües, bosses o motxilles, màquines de fotografiar, aparells d'àudio i vídeo. 

Servei de taquilles amb monedes per deixar els cascs, monopatins i bicicletes plegables, entre d'altres.
Taxi Taxi
servei
Podeu sol·licitar la gestió d’aquest servei, com a mínim 20 minuts abans de la funció, al personal de la sala/taquilla.

Accessibilitat

servei
Espai per cadires de rodes
A la platea del Teatre-Auditori disposem d'espai per a persones que utilitzen cadira de rodes. Per tal que el personal pugui garantir una atenció adequada a les seves necessitats, és recomanable trucar al 935891268.

Aparcament per a persones amb mobilitat reduïda
Hi ha 3 places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda a l'av. Pla del Vinyet/Av. Torreblanca.

Funcions adaptades per a persones amb discapacitat sensorial
Alguns espectacles estan adaptats per a persones amb discapacitat auditiva i / o visual, i gent gran. Aquest projecte és un programa d'accessibilitat sensorial que garanteix el servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.

La visió òptima de la subtitulació és a partir de la fila 12 de la platea i a l'amfiteatre.

Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament. Aconsellem fer la reserva prèviament per correu a: teatre-auditori@santcugat.cat . Més informació: 935891268. 

Apropa Cultura

servei
Apropa Cultura és una iniciativa que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible.

Fomenta l’accés de les persones que més ho necessiten a la cultura i a l’oci inclusiu, alhora que promouen la transformació social a partir de la cultura. Defensen una comunitat inclusiva capaç de crear condicions adequades a les necessitats de totes les persones. Els teatres, auditoris i festivals adherits a l'Apropa Cultura ofereixen localitats de la seva programació habitual de música, teatre dansa i circ a preus molt reduïts. És una experiència d'inclusió de persones en risc d'exclusió social a través de l'assistència a espectacles en un entorn públic i d'interès.

A qui s’adreça?
Apropa Cultura és un programa d’inclusió i s’adreça a entitats socials que treballen amb persones en situació de risc d’exclusió social tant des de l’àmbit de la prevenció com de la intervenció directa:

Persones amb discapacitat intel·lectual.
Persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental.
Persones amb discapacitat física en situació d'exclusió social.
Gent gran ( residències, centres de dia, programes de combatre l'aïllament, programes d'inclusió social ).
Persones en situació de privació de llibertat.
Persones immigrades ( programes d'acollida i d'inclusió social ).
Infància i adolescència ( CRAES i centres oberts ).
Persones amb drogodependència i/o altres addiccions.
Dones ( violència de gènere i risc d'exclusió ).

UN MATÍ D'ORQUESTRA
A més dels descomptes per a grups us oferim l’activitat Un matí d’orquestra que inclou un taller musical participatiu, una trobada amb músics de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i una audició en directe d'aquesta.

Properes sessions:
Dijous 5 d'octubre de 2023, a les 10:30 h
Dijous 16 de novembre de 2023, a les 10:30 h
Dijous 14 de març de 2024, a les 10:30 h
Dijous 18 d'abril de 2024, a les 10:30 h
Dijous 16 maig de 2024, a les 10:30 h

Si representes un centre d'aquestes característiques pots fer el registre AQUÍ i cercar els tallers i els espectacles amb descompte que us oferim. Més informació a ApropaCultura

 

Lloguer d'espais

servei
El Teatre-Auditori ofereix la possibilitat a empreses i professionals de gaudir dels seus diversos espais preparats per acollir tot tipus d’actes: lliuraments de premis, actes acadèmics, conferències, convencions, rodatges de pel·lícules i espots publicitaris, presentacions de productes i rodes de premsa, entre d’altres.

La seva localització, a 15 minuts de Barcelona, la bona connexió dins la xarxa de comunicacions i les seves característiques arquitectòniques, fan del Teatre-Auditori un lloc immillorable perquè empreses, institucions i entitats realitzin les seves activitats. 

Més informació
x
x