entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Sunset Boulevard

El crepúsculo de los dioses

Cinema Clàssic

Descripció

Un jove escriptor es converteix en l’amant d’una antiga gran estrella de cinema, vigilats per un criat inquietant. Possiblement la millor pel·lícula sobre la decadència del Hollywood dels anys daurats. Barreja de melodrama i film noir de la mà del mestre Billy Wilder amb els llegendaris Gloria Swanson i Erich von Stroheim i un jove i atractiu William Holden. Una autèntica obra mestra.


Fitxa artística

Sunset Boulevard (El crepúsculo de los dioses)
Billy Wilder
EUA, 1950 (110’)
Idioma: anglès


dilluns 27 abril 2015 20:00h
Durada: 110 minuts Preu general:

Preu a taquilles i per internet: 4€
Preu menors de 25 anys: 3€


Venda d’entrades anticipades:
Telèfon: 902 33 32 31
Internet: www.cinesa.es
Taquilla: de dilluns a diumenge,
de 15.30 a 22.30 h
Av. del Pla del Vinyet, 50 / Av. Torreblanca


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Obres mítiques
Hi ha molta història i moltes històries sobre els quatre clàssics escollits per a aquest trimestre. Els quatre han tingut rodatges que han passat a la llegenda i les seves estrelles figuren en l’Olimp del cinema. Casablanca va tenir un rodatge impossible, rodant-se a mesura que s’escrivia el guió. Tothom
pensava que seria una pel·lícula més, però va demostrar el gran olfacte de la gent de la Warner. French Cancan va ser el primer film rodat a França per Jean Renoir després d’haver-se exiliat a Hollywood per la guerra. Un dels homes més decisius del cinema que va tenir moltes crítiques, sobretot per la presència de la mexicana Maria Félix, “la diosa” que va brodar el seu personatge. I què podem dir de Fiebre del sábado noche? Travolta i els Bee Gees van arrasar amb la música disco proposant el ball com la sortida natural a la duresa de la vida quotidiana. Finalment, El crepúsculo de los dioses mostra la decadència del cinema de Hollywood dels anys daurats a través de la caiguda i decrepitud d’una gran estrella. Són quatre títols que han quedat en el record i en la història del cinema amb majúscules.
Àngel Comas, periodista i historiador cinematogràc