entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Sí, Primer Ministre

d’Antony Jay i Jonathan Lynn

Teatre

Descripció

Mentre l’amenaça del col·lapse financer està a poques hores de ser una realitat, l’única esperança de rescat descansa sobre un acord moralment dubtós del govern anglès amb el ministre de Relacions Exteriors de Kumranistan.


El Primer Ministre britànic Jim Hacker i el seu equip s’enfrontaran a un moment molt delicat en què hauran de prendre ràpides i complicades decisions que posaran al descobert les vergonyes i la hipocresia de la política en general i dels mandataris anglesos en particular. Però, com acostuma a succeir, tots i cada un dels responsables que es veuen implicats en la trama tenen els seus propis interessos i contactes. Seran capaços de posar-se d’acord per trobar una solució satisfactòria per a tothom?


Els enganys, els escàndols i la intriga componen una desenfrenada sàtira política que, sense perdre el seu to còmic, també remourà els debats més intensos i profunds de la nostra societat actual.


Fitxa artística

Versió i direcció
Abel Folk


Intèrprets
Marta Angelat
Dafnis Balduz
Carles Canut
Victòria Pagès
Joan Pera
Ferran Rañé


Escenografia
Paco Azorín


Caracterització
Toni Santos


diumenge 01 desembre 2013 19:00h
Durada: 2 hores i 15 minuts (Amb intermedi) Preu general:

26 €


ABONAMENTS
Jove25: 10 €
A la CARTA: de 17 a 23 €


DESCOMPTES
ta!20: 18 €
ta!29: 21 €
ta!65: 23 €
ta!Grups: 23 €


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Yes, Prime Minister triomfa a Anglaterra on recull un gran èxit de crítica i públic al West End londinenc. Un humor àcid anglès, enginyós i intel·ligent, que reflecteix part de la classe política des de la ironia i que deixarà empremta als espectadors.