entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Presentació del disc Pau & Victoria, Historical recordings

Descripció

El proper diumenge 27 d’octubre, al Teatre-Auditori de Sant Cugat (20h.) tindrà lloc la presentació del nou CD editat per Columna Música, Pau & Victoria, Historical recordings, que recull enregistraments de Victoria dels Àngels i Pau Casal. La presentació comptarà amb la presència dels responsables de les diferents fundacions i institucions implicades i amb un concert a càrrec dels alumnes becats per la Fundació Victoria de los Ángeles.


Aquesta nova edició discogràfica compta amb dos CDs. En un primer disc podrem trobar enregistraments històrics de Pau Casals i Victòria dels Àngels, molts dels quals són inèdits i altres de localització gairebé impossible. Entre les diferents peces incloses destaca un enregistrament de Pau Casals interpretant al piano i acompanyant Victòria dels Àngels en diversos lieder de Brahms.


El segon disc  que acompanya aquesta edició presenta diversos joves intèrprets, la majoria graduats de l’ESMUC becats per la Fundació Victoria de los Ángeles, que han col·laborat per donar vida diverses cançons de Pau Casals. Aquesta obra discogràfica es va enregistrar a l’Escola Superior de Música de Catalunya i va comptar amb l’assessorament i la col·laboració in situ de Marta Casals, vídua del mestre, qui va transmetre als cantants i instrumentistes convocats l’expressivitat i l’execució necessària que els textos de Casals requerien.


L’enregistrament a l’escola, que es va fer al novembre de 2012, va comptar amb la coordinació i direcció del professor Pere Casulleres.


Els joves intèrprets participants en aquesta obra discogràfica són: Núria Vinyals, Maria Mauri, Christina Koch, Marc Serra, Aina Martín, Pedro Beriso, Josep R. Oliver, Sheila Grados, Ferran Barrios, Anabel Pérez, Marga G. Cadena, Júlia Sesé i Laia Puig. Molts dels participants en l’enregistrament del disc protagonitzaran el concert de presentació d’aquest CD on s’interpretarà part de les obres de Casals.


Es prega confirmació al 935 879 538 o a info@victoriadelosangeles.org


diumenge 27 octubre 2013 20:00h
Durada: 50 minuts Preu general:

Gratuït 


Es prega confirmació al 935 879 538 o a info@victoriadelosangeles.org


Galeria