entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Polítics a la carta

de Josep Maria Vallès

Descripció

El periodista Josep Maria Vallès presenta el seu llibre on descriu deu sopars que va organitzar amb amics i polítics de primera línia com a convidats.


Al vestíbul del Teatre-Auditori
Com seria sopar amb els amics de tota la vida i tenir com a convidat especial un polític de primera línia al menjador de casa, a Sant Cugat, com Artur Mas o Oriol Junqueras? El director del TOT Sant Cugat i DIARI de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha viscut l'experiència i, després de compartir taula amb una desena de polítics, ha plasmat les trobades en el llibre Polítics a la carta. Anècdotes dels sopars, les reflexions dels polítics sobre l'actualitat i el menú exquisit de cadascun dels polítics apareixen al llibre.
Els polítics a qui Josep Maria Vallès i els seus amics van seure a taula són: el president de la Generalitat Artur Mas, Mercè Conesa (CDC), Oriol Junqueras (ERC), Raül Romeva (exeurodiputat d'ICV), Iñaki Anasagasti (PNV), Ada Colau (Barcelona en Comú), David Fernández (CUP), Alejo Vidal Quadras (VOX), Dolors Montserrat (PP) i Joaquim Nadal (PSC).


dijous 12 març 2015 19:30h
Durada: A determinar Preu general:

Entrada lliure


Serveis

Galeria