entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Parlem de...

Cosmètica de l’enemic i La banqueta

Descripció

Coneix les obres Cosmètica de l'enemic i La banqueta de la mà de Lluís Soler, Xavi Ripoll, Tonis Sevilla i Ricard Borràs.


Una proposta del Teatre-Auditori Sant Cugat que pretén apropar els artistes al públic.
En acabar la funció de La banqueta a la platea del Teatre.
 


Fitxa artística

Lluís Soler
Magda Puyo
Ricard Borràs
Paco Mir.


dissabte 23 novembre 2013 23:30h
Durada: 1 hora Preu general:

Gratuït
En acabar la funció  de La banqueta.
 


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Cosmètica de l'enemic
Jêrome Angust (Xavier Ripoll) és abordat per un desconegut, un tal Textor Texel (Lluís Soler), en una sala d’un aeroport mentre espera un vol amb destinació a Barcelona. Textor es converteix en un desagradable inconvenient. Té un especial interès en explicar a Jêrome la seva vida. La víctima s’hi resisteix, però el combat s’ha iniciat. L’horror i el divertiment, el transcendent i el grotesc juguen, a Cosmètica de l’enemic, una partida a mort.


La banqueta
Un paisatge idíl·lic, un entorn pacífic i relaxant i unes muntanyes de somni són, segur, el millor entorn per preparar una gira de concerts pel Japó. Ho han pensat Pau i Vladimir (Ricard Borràs i PepFerrer), els dos protagonistes d’aquesta peça teatral nascuda de la ment del dramaturg francès Gérald Sibleyras. O potser l’autènticaprotagonista és la banqueta que tots dos utilitzen en els seus concerts depiano a quatre mans? És en aquest petit seient, que els dos comparteixen i que cada vegada es torna més i més petit,on passa bona part d’una història en la qual els fantasmes d’unarelació professional i personal de vint anys de durada surten a la llum. Ni la calma ni el silenci seran d’ajuda – més aviat al contrari – en les divertidíssimes discussions de dos intèrprets que ens faran riure amb un humor d’alta volada.