entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Obeses 3D

Obeses & Banda Municipal de Barcelona

Música

Descripció

“Un dels grups de referència del pop-rock presenta el seu tercer disc acompanyat de la Banda Municipal de Barcelona i d’un cor mixt.”


Després de l’aparició del seu primer disc el 2011, Obeses s’ha convertit en un dels grups de referència de la música pop-rock del nostre país. El grup, liderat per l’eclèctic Arnau Tordera, es va formar a Tona l’any 2010 amb un clar objectiu: assolir una llibertat creativa que possibilités vivències de la música i experiències musicals que aportessin a l’oient un creixement humà fruit del gaudi sonor.


Amb Obeses 3D, el grup osonenc presenta el seu tercer treball discogràfic, Monstres i Princeses, acompanyat d’un cor mixt creat per a l’ocasió i de la Banda Municipal de Barcelona, una formació que, sota la direcció artístico-musical de Salvador Brotons, s’ha convertit en una de les bandes més aclamades d’Europa. Indubtablement, estem davant d’un dels grans esdeveniments musicals de la temporada. No us el perdeu!Aquest concert es farà en format Sala Cabaret
Del 9 d'octubre fins al 8 de novembre la platea del Teatre-Auditori es converteix en una SALA CABARET. Aquest concert i altres espectacles es podran veure còmodament prenent una copa dins el teatre. Una experiència única i un autèntic luxe que no et deixarà indiferent. 
Consulta el plànol SALA CABARET


Fitxa artística

Banda Municipal de Barcelona
Direcció: Henrie Adams


Obeses
Arnau Tordera I, veu i guitarra
Jaume Coll, baix
Arnau Burdó, piano, teclats i veu
Maiol Montané, batería


Cor Obeses 3D
Andrea Jerónimo, Judit Muñoz, Anna Solans, Helena Isabel Ressurreição, Adrià Martínez,Irene Recolons, Joan Mas, Albert Santasusagna, Oriol Elias,Adrián Bernal, Joan Climent i Gerard Farreras


Intèrprets de La Llegenda de la rosa i el drac Geperut de Montserrat
Arnau Burdó
Drac, Marc Jufré
Pregoner, Artús Roca
Rei, Ferran Frauca
Ermengol el terrisser, Antoni Font
Princesa Cleodolinda, Gara Roda
Cavaller, Arnau Tordera


Música
Arnau Tordera I


 


dissabte 24 octubre 2015 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:

(Preus únics)
PLATEA: 13 € 
AMFITEATRE: 8 €
Concert fora d'abonament


 


Mecenes Col·laboren


Serveis

Galeria