entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Magical Girl

Carlos Vermut

Cinema d´Autor

Descripció

Un professor de literatura a l'atur vol fer realitat el darrer desig de la seva filla, una nena de 12 anys, malalta de càncer: tenir el vestit oficial de la sèrie japonesa de dibuixos animats Magical Girl Yukiko, malgrat el seu preu elevat. Una de les grans revelacions de l'any. Premiada a Sant Sebastià, als Goya i als Gaudí.


Fitxa artística

Espanya-França 2014
Director: Carlos Vermut
Repartiment: Luis Bermejo, Bárbara Lennie 
José Sacristán, Israel Elejalde, Lucía Pollán 
Alberto Chaves 


 


dijous 17 setembre 2015 17:00h, 19:30h i 22:00h
Durada: 2 hores i 7 minuts Preu general:

Preu a taquilles i per internet: 4 €
Preu menors de 25 anys: 3 €
Entrades: 902 33 32 31 - www.cinesa.es
Taquilla: de dll a dg de 15.30 a 22.30 h
Av. Pla del Vinyet, 50/Av. Torreblanca


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Aquest trimestre, en la nostra particular selecció, hi ha, com és habitual, força pel·lícules franceses, la qual cosa demostra la potència del seu cinema i l'òptim funcionament del seu peculiar sistema de protecció que li permet competir amb dignitat amb Hollywood. Un es pregunta per què aquí no s'importa aquest sistema, però l’explicació sembla ben clara: les autoritats franceses consideren que el cinema és un art i una part important de la seva cultura, mentre que aquí deuen pensar tot el contrari, que fa nosa. Allà l'ajuden, aquí el graven.


Malgrat tot, hem programat dues pel·lícules espanyoles que us sorprendran. Estan fetes per dos autors amb talent que són capaços de superar totes les dificultats. Però hi ha més sorpreses, Mandarinas, d'un país tan desconegut com Estònia; dues pel·lícules orientals i dues d'Israel, un altre país cinematogràficament poc conegut. Burxeu bé a la nostra selecció i hi trobareu algunes sorpreses al costat d'obres importants d'autors consagrats.


Àngel Comas
Periodista i historiador cinematogràfic