entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Luz Casal

ALMAS GEMELAS

Música

Descripció

Aquest concert està programat dins del marc d’activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.


Després de sis anys sense publicar un treball inèdit, des de l’èxit del seu Vida tóxica, i després de l’homenatge a la música popular hispanoamericana de La pasión, Luz Casal, recentment guardonada amb el Premi Nacional de les Músiques Actuals, reapareix amb un disc doble, Almas gemelas.


Almas gemelas es publica alhora en dues edicions, una composta per 10 cançons en castellà i una altra amb set temes gravats en francès, portuguès i italià per a la seva difusió mundial. Realitzat als estudis EastWest de Los Angeles, aquest nou treball inclou una composició original de Vangelis i adaptacions de temes escrits per Luigi Tenco, Benjamin Biolay i Antonio Carlos Jobim.


Consagrada com una de les nostres artistes de més solvència internacional, distingida també amb el Grammy Llatí Honorífic i la Medalla de les Arts de França, posseeix una veu càlida que queda gravada a la memòria i ha recorregut un camí fèrtil que va començar pel rock, va abraçar gèneres com les balades i els boleros i ha arribat a públics diversos i a generacions diferents.


Luz, que ja ens va impactar al novembre de 2006 amb els seus Medianos y grandes éxitos, torna a Sant Cugat amb un nou directe. Una cita obligada!
www.luzcasal.es
@LuzCasalOficial


Fitxa artística

Luz Casal, veu
Tino di Geraldo, bateria
Peter Oteo, baix
Juan Cerro, guitarres
Jorge Ojea, guitarres
Fran Rubio, piano i teclats


divendres 28 novembre 2014 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:

42 €


ENTRADES EXHAURIDES


DESCOMPTES


ta!20: 29 €
ta!29: 34 €
ta!65: 38 €
ta!Grups: 38 €
ABONAMENTS A LA CARTA
4/6/8/12/16
Mecenes i Jove
Consulteu preus aquí  


Serveis

Galeria