entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Llibert

de Gemma Brió

Teatre

Descripció

Una mare relata els 15 dies de la vida del seu fill i com passen, ella i la seva parella, de l’explosió de felicitat de saber que està embarassada, a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill és morir-se. La muntanya russa per la qual ha de passar, com va canviant la seva projecció sobre la vida futura, la visió que té de tot allò que l’envolta, de la malaltia, de la mort, les decisions que ha de prendre, els dubtes, el dolor, els entrebancs i les contradiccions a què s’enfronta.


Sobre l’escenari, la mare convoca, per necessitat, dues còmplices, dos esperits que es materialitzen en una amiga i una cantant de rock, paraula i música, que aniran transmutant-se a mesura que transcorre la història en totes les veus que necessita el relat. Un relat que parteix d’una memòria que a vegades es trenca, i a vegades s’inventa a si mateixa, que barreja realitat i ficció, que vola cap a la fantasia i que toca de peus a terra. Des d’una visió molt personal, LLIBERT, t’arrossega com una tromba d’aigua i et deixa, finalment, el solatge d’uns fets particulars que tenen valor universal.


Un còctel d’humor i tragèdia que t’atrapa fins al final.


Fitxa artística

Direcció 
Norbert Martínez
Intèrprets
Gemma Brió
Tàtels Pérez
Cantant i actriu 
Mürfila
Escenografia 
Lluc Castells
 


dissabte 27 setembre 2014 21:00h
Durada: - Preu general:

ENTRADES JA A LA VENDA 


18 € (preu únic)


ABONAMENT SALA ESCENARI: 40 €
 


Serveis

Galeria

La crítica diu...

L'espectacle es farà a la SALA ESCENARI. Un teatre dins l'escenari amb capacitat per a 224 espectadors que us farà l'espectacle més a prop que mai.


Del 24 al 28 de setembre aquest format de sala, accollirà 5 espectacles: Anna Roig i L'ombre de ton chien, Informe per a una acadèmia, Monòlit, LLibert i Dragonci.
Podeu comprar l'abonament SALA ESCENARI al preu de 40 € (excepte Dragonci)