entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Les Ballets de Monte-Carlo

SORTIDA EXCLUSIVA AL GRAN TEATRE DEL LICEU

Descripció

La Belle, al Gran Teatre del Liceu
Fruit d’un conveni de col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu, us oferim l’oportunitat de veure aquest gran ballet, a un preu especial. L’entrada inclou una visita al Gran Teatre del Liceu.
La Belle és un ballet oníric, sensual, brillant, que exigeix el màxim dels solistes i el conjunt. Una mostra extraordinària de l’escola neoclàssica que va rebre el Premi Nijinski a la millor coreografia el 2001. Peça d’una gran sofisticació estètica i tècnica que funciona des de fa més d’una dècada com a targeta de presentació internacional de Les Ballets de Monte-Carlo.
Més informació aquí 
 


Fitxa artística

MÚSICA
Piotr I. Txaikovski


COREOGRAFIA
Jean-Christophe Maillot


ESCENOGRAFIA
Ernest Pignon-Ernest


VESTUARI
Philippe Guillotel


IL·LUMINACIÓ
Dominique Drillot


dijous 13 febrer 2014 20:00h
Durada: 2 hores (amb intermedi) Preu general:

Entrada a platea: 47 €
Si esteu interessats/des a assistir-hi podeu comprar les entrades trucant a les taquilles: 935891268
(entrades limitades)


Galeria

La crítica diu...

Un conte per a adults


Charles Perrault va escriure un conte anomenat La bella dorment i Petipa el va transformar en un delicat ballet amb una bellíssima partitura de Txaikovski. Jean-Christophe Maillot recupera el simbolisme del relat original, amplia la música de Txaikovski amb fragments de Romeu i Julieta, i oblida la innocència de Petipa. En la seva versió, els protagonistes es comporten com ho fan els adults, amb emocions i desigs. Un ballet oníric, sensual, brillant, que exigeix el màxim dels solistes i el conjunt. Una mostra extraordinària de l’escola neoclàssica que va rebre el Premi Nijinski a la millor coreografia el 2001. Peça d’una gran sofisticació estètica i tècnica que funciona des de fa més d’una dècada com a targeta de presentació internacional de Les Ballets de Monte-Carlo.


La companyia va ser fundada de nou l’any 1985 amb la missió de recuperar la tradició dansística al principat. Sota la direcció de Jean-Christophe Maillot des del 1993, s’ha convertit en un referent indiscutible de la dansa clàssica en la seva expressió més sofisticada.