entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Leo Harlem y Dani Delacámara

#trendingtronching

Teatre

Descripció

#Trending (tendència, recomanació) Tronching (que et parteixes de riure). Aquestes són les dues premisses amb les quals neix #trendingtronching, l’últim espectacle que ens presenten Leo Harlem i Dani Delacámara. 


#trendingtronching és més que un espectacle d’humor. És una forma de veure i entendre la vida que ens mostra l’eterna lluita entre el clàssic i el modern, l’etern i el passatger. A través dels seus monòlegs i gags, els dos humoristes ens faran reflexionar sobre el que vam ser, el que som i el que podem arribar a ser.


Conegut per la seva participació en programes de televisió de gran audiència com El Club del chiste, El Club de la Comedia, La Hora de José Mota o Sé lo que hicisteis, Leo Harlem compartirà escenari amb Dani Delacámara, humorista i guionista de nombrosos èxits de la ràdio i la televisió. Tots dos conformen una parella formidable, capaç de fer riure, i molt!, al públic, com ja van demostrar amb el seu anterior espectacle ¿Qué hay de nuevo?, que va triomfar allà on va anar. Si vols passar una molt bona estona, aquest és el teu espectacle!.


Fitxa artística

Leo Harlem
Dani Delacámara


www.leoharlem.net
@LeoHarlem


dijous 04 desembre 2014 21:00h
Durada: 1 hora i 45 minuts (sense intermedi) Preu general:

Únic: 22 €


ABONAMENT JOVE A LA CARTA
40 € (4 espectacles)


Serveis

Galeria