entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

La porta dels somnis

Concert acústic

Descripció

Aquesta tardor arriba el nou treball de “La Porta dels Somnis”, el 5è disc d’estudi on el trio català demostra que està en el seu millor moment.


Aquest àlbum és la continuació de la nova etapa que va marcar l’anterior “Aire Lliure” i que ens porta al disc més eclèctic de “La Porta dels Somnis”: trobem cançons pop-rock rodones com “Un far encès”, “Cap a tu” o “Daltabaix”; pinzellades de folk americà a “Aprendre de tu” o “Fem una nova cançó”; nous ritmes a “La ingenuïtat”… La veu de la Virgínia no deixa de sorprendre’ns per la seva qualitat i ens emociona a “Animals” o a la fantàstica versió d’”Àliga Negra” que tanca el cd.


Els germans Saltor es superen en aquest disc i es consoliden també com a productors musicals per l’acurada gravació, pels arranjaments i pel seu talent com a guitarristes tant en la faceta acústica com en l’elèctrica.


El grup es consolida una vegada més amb un nou disc que sense trencar esquemes innova i es reinventa deixant-nos deu cançons extraordinàries que ens divertiran, ens emocionaran, ens faran reflexionar…sempre amb l’optimisme que desprenen les lletres de la Virgínia que destaquen per la calidesa, la fluïdesa i un redactat exquisit.


Fitxa artística

VIRGÍNIA ANA MARTÍNEZ FONT: VEU


 


JAUME SALTOR SETÓ: GUITARRA


 


ORIOL SALTOR SETÓ: GUITARRA


divendres 03 gener 2014 22:00h
Durada: - Preu general:

Gratuït
Al vestíbul del Teatre-Auditori
Entrada lliure. Aforament limitat
 


Galeria