entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

La nostra vita

Nuestra vida

Descripció

Un paleta dels suburbis de Roma, molt enamorat de la seva dona, embarassada del tercer ll, es veu embolicat en un tèrbol assumpte immobiliari per culpa de la seva innocència i les seves ganes de prosperar. Un lm molt actual de denúncia del món de la construcció italiana i de la corrupció que l’envolta, que conserva i posa al dia l’estil propi del cinema d’abans del seu país.


Fitxa artística

Danielle Luchetti
La nostra vita
Itàlia, 2010
(98’)
Idioma: italià
 


dijous 24 octubre 2013 17:00h, 19:30h i 22:00h
Durada: 98 minuts Preu general:

Preu taquilles: 4,30 €
Preu Internet: 4 €
Abonament de 52 €


Venda d’entrades anticipades :
Telèfon: 902 33 32 31
Internet: www.cinesa.es


Taquilla: de dilluns a diumenge, de 15.30 a 22.30 h
Av. del Pla del Vinyet, 50 / Av. Torreblanca


Servei d’autobús L8
Estació FGC Sant Cugat/c. Safareigs-Esade/av.Torreblanca i viceversa Fins a les 21.45 h, i 21.45 h, respectivament.
Autobús cada 30 minuts.


Galeria

La crítica diu...

Desena temporada del Cinema d’Autor


A l’inici de la desena temporada del Cicle Cinema d’Autor, la primera reflexió que s’imposa és comprovar els grans canvis que s’han produït durant aquesta dècada, canvis socials que han portat inevitablement a canvis en el cinema. La darrera decisió dels grans laboratoris (Kodak i Fuji, entre d’altres), de deixar de fabricar cel·luloide, representa la fi de l’època daurada del cinema i l’entrada definitiva en l’era digital. El cinema no serà mai més com abans.


 La segona reflexió és que, malgrat els canvis de format, el cinema d’autor segueix tenint una importància fonamental per diferenciar el cinema espectacle del cinema compromès que vol ser molt més que simple entreteniment per fer pasar l’estona. Nosaltres estem molt contents de la vostra entusiasta col·laboració per arribar a aquesta xifra màgica de deu temporades portant a la ciutat un cinema que molts pensaven que no existia. Estem contents i agraïts. Sense vosaltres, els espectadors, no hauríem pogut recórrer aquest llarg camí, i esperem seguir fent-ho plegats, superant totes les crisis i tots els canvis que es puguin produir.


El cinema no serà mai més com abans, però es transformarà i seguirà adaptant-se a les noves èpoques com ho ha fet fins ara.


Àngel Comas
Periodista i Historiador cinematogràfic


També et pot agradar

Cicles de cinema

War Witch

 

Cicles de cinema

Siete cajas

 

Cicles de cinema

Stuck in Love