entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

La banqueta

de Gérald Sibleyras

Teatre

Descripció

Un piano, quatre mans, una banqueta… Els entorns més relaxants poden ser escenari de les tempestes més feroces… i divertides. Ens ho mostren dos actors especialment dotats per a la comèdiai un director especialista en fer-nos riure de manera intel·ligent.


Un paisatge idíl·lic, un entorn pacífic i relaxant i unes muntanyes de somni són, segur, el millor entorn per preparar una gira de concerts pel Japó. Ho han pensat Pau i Vladimir (Ricard Borràs i PepFerrer), els dos protagonistes d’aquesta peça teatral nascuda de la ment del dramaturg francès Gérald Sibleyras. O potser l’autènticaprotagonista és la banqueta que tots dos utilitzen en els seus concerts depiano a quatre mans? És en aquest petit seient, que els dos comparteixen i que cada vegada es torna més i més petit,on passa bona part d’una història en la qual els fantasmes d’unarelació professional i personal de vint anys de durada surten a la llum. Ni la calma ni el silenci seran d’ajuda – més aviat al contrari – en les divertidíssimes discussions de dos intèrprets que ens faran riure amb un humor d’alta volada.


Fitxa artística

Traducció
Ricard Borràs


Adaptació i direcció
Paco Mir


Intèrprets
Ricard Borràs
Pep Ferrer


Disseny de l’escenografia
Paula Bosch


Construcció de l’escenografia
Taller d’Escenografia Sant Cugat


Producció
Botarga i Vania


dissabte 23 novembre 2013 22:15h
Durada: 1 hora i 15 minuts (sense intermedi) Preu general:

26 €
Si compreu aquesta funció + Cosmètica de l'enemic, us convidem a un sopar-refrigeri, entre funcions, al vestíbul del teatre. Les dues funcions + sopar: 40 €
ABONAMENTS
Jove25: 10 €
A la CARTA: de 17 a 23 €


DESCOMPTES
ta!20: 18 €
ta!29: 21 €
ta!65: 23 €
ta!Grups: 23 €


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Humor intel·ligent, subtil, molt ben construït.
Santiago Fondevila (Time Out)