entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Jin Ling Shi San Chai

Las flores de la guerra

Cinema d´Autor

Descripció

Triomfal retorn al seu cinema de sempre de Zhang Yimou, el millor director xinès de l’època actual. En aquesta ocasió adapta la novel·la Les 13 dones de Nankin de Yan Geling, basada en un esgarrifós fet real que encara es recorda a la Xina, les atrocitats de la invasió japonesa de 1937. La pel·lícula més cara de tota la història del cinema xinès, rigorosa, espectacular, emotiva i intimista.


Fitxa artística

Zhang Yimou
Jin Ling Shi San Chai
(Las ores de la Guerra)
Xina, Hong Kong, 2011
(146’)
Idiomes: mandarí, shangaiès, japonès, anglès
 


dijous 19 setembre 2013 17:00h, 19:30h i 22:00h
Durada: 146 minuts Preu general:

A taquilles: 4,30 €
Per Internet: 4 €


Venda d’entrades anticipades:
Telèfon: 902 33 32 31
Internet: www.cinesa.es
Taquilla: de dilluns a diumenge, de 16 a 22.30 h


Av. del Pla del Vinyet, 50 / Av. Torreblanca


Servei d’autobús L8
Estació FGC Sant Cugat/c. Safareigs-Esade/av.Torreblanca i viceversa Fins a les 21.45 h, i 21.45 h, respectivament.
Autobús cada 30 minuts


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Desena temporada del Cinema d’Autor


A l’inici de la desena temporada del Cicle Cinema d’Autor, la primera reflexió que s’imposa és comprovar els grans canvis que s’han produït durant aquesta dècada, canvis socials que han portat inevitablement a canvis en el cinema. La darrera decisió dels grans laboratoris (Kodak i Fuji, entre d’altres), de deixar de fabricar cel·luloide, representa la fi de l’època daurada del cinema i l’entrada definitiva en l’era digital. El cinema no serà mai més com abans.


 La segona reflexió és que, malgrat els canvis de format, el cinema d’autor segueix tenint una importància fonamental per diferenciar el cinema espectacle del cinema compromès que vol ser molt més que simple entreteniment per fer pasar l’estona. Nosaltres estem molt contents de la vostra entusiasta col·laboració per arribar a aquesta xifra màgica de deu temporades portant a la ciutat un cinema que molts pensaven que no existia. Estem contents i agraïts. Sense vosaltres, els espectadors, no hauríem pogut recórrer aquest llarg camí, i esperem seguir fent-ho plegats, superant totes les crisis i tots els canvis que es puguin produir.


El cinema no serà mai més com abans, però es transformarà i seguirà adaptant-se a les noves èpoques com ho ha fet fins ara.


Àngel Comas
Periodista i Historiador cinematogràfic