entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Festival de poesia de Sant Cugat

13a edició

Festival Nacional de Poesia

Descripció

El Festival de poesia de Sant Cugat emprèn la tretzena edició amb la mateixa il·lusió i ganes dels anys anteriors perquè volem, tant des de la Institució de les Lletres Catalanes com des de l’Ajuntament de Sant Cugat, que durant una setmana la poesia s’escampi per teatres, llibreries, escoles, galeries, carrers..., fent del festival una veritable festa de la paraula.
El Festival compta amb tot un seguit d’accions, lectures poètiques, recitals, conferències, rutes literàries, taules rodones, activitats per a infants, activitats per a joves... Retrem també homenatge a diversos poetes dels quals enguany en celebrem efemèrides, i ens farà de far la poderosa veu poètica de Joan Margarit.
Enguany, el Festival ret homenatge a un poeta arquitecte o un arquitecte poeta, Joan Margarit, que ha unit al llarg de la seva vida dues formes d’un mateix procés creatiu: bastint edificis físics, bastint edificis virtuals, tots dos ben sòlids, amb la força de la paraula feta poesia. Perquè la poesia de Joan Margarit lluita contra l’oblit transparent i, fent-ho, es converteix en pura tecnologia del silenci. Per això els seus poemes -com tindreu ocasió de comprovar- no deixen ningú indiferent.
Desitgem que el tretzè Festival de poesia de Sant Cugat converteixi la ciutat, per uns dies, en la capital de la poesia catalana i sigui un punt de trobada entre autors i lector, entre la poesia i les altres arts. Us convidem a participar-hi activament i a gaudir-ne amb tota la  intensitat!
Mercè Conesa
Alcaldessa de Sant Cugat del Vallès
Laura Borràs i Castanyer
Director de la Institució de les Lletres Catalanes


diumenge 20 octubre 2013 11:30h
Durada: Del 20 al 27 d'octubre Preu general:

Galeria

La crítica diu...

Poeta d'honor: Joan Margarit
Tota la informació del Festival i la seva programació, la trobareu a la web: www.poesia.santcugat.cat