entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Da-reun na-ra-e-suh

En otro país

Cinema d´Autor

Descripció

Original història de tres dones (totes elles interpretades per Isabelle Huppert) que passen uns dies en un petit poble de la costa de Corea del Sud, cadascuna amb problemes i motius diferents. Sorprèn com el director sudcoreà aprofundeix en les relacions entre països oposats convertint la simplicitat i la senzillesa en atractives troballes narratives.


Fitxa artística

Hong Sang-soo
Da-reun na-ra-e-suh
(En otro país)
Corea del Sud, 2012
(89’)


dijous 12 setembre 2013 17:00h, 19:30h i 22:00h
Durada: 89 minuts Preu general:

A taquilles: 4,30 €
Per Internet: 4 €


Abonament de 52 euros per a les 15 pel·lícules. Aquest es podrà adquirir a les taquilles dels Cinemes Sant Cugat abans del 12 de setembre


Venda d’entrades anticipades :
Telèfon: 902 33 32 31
Internet: www.cinesa.es


Taquilla: de dilluns a diumenge, de 16 a 22.30 h
Av. del Pla del Vinyet, 50 / Av. Torreblanca


Servei d’autobús L8
Estació FGC Sant Cugat/c. Safareigs-Esade/av.Torreblanca i viceversa Fins a les 21.45 h, i 21.45 h, respectivament.
Autobús cada 30 minuts.


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Desena temporada del Cinema d’Autor


A l’inici de la desena temporada del Cicle Cinema d’Autor, la primera reflexió que s’imposa és comprovar els grans canvis que s’han produït durant aquesta dècada, canvis socials que han portat inevitablement a canvis en el cinema. La darrera decisió dels grans laboratoris (Kodak i Fuji, entre d’altres), de deixar de fabricar cel·luloide, representa la fi de l’època daurada del cinema i l’entrada definitiva en l’era digital. El cinema no serà mai més com abans.


La segona reflexió és que, malgrat els canvis de format, el cinema d’autor segueix tenint una importància fonamental per diferenciar el cinema espectacle del cinema compromès que vol ser molt més que simple entreteniment per fer pasar l’estona. Nosaltres estem molt contents de la vostra entusiasta col·laboració per arribar a aquesta xifra màgica de deu temporades portant a la ciutat un cinema que molts pensaven que no existia. Estem contents i agraïts. Sense vosaltres, els espectadors, no hauríem pogut recórrer aquest llarg camí, i esperem seguir fent-ho plegats, superant totes les crisis i tots els canvis que es puguin produir.


El cinema no serà mai més com abans, però es transformarà i seguirà adaptant-se a les noves èpoques com ho ha fet fins ara.


Àngel Comas
Periodista i Historiador cinematogràfic