entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Conversaciones con mamá

de Santiago Carlos Oves

Teatre

Descripció

No és fàcil, però en ocasions un títol aconsegueix captar l’essència d’un relat. És el cas d’aquesta obra, adaptació teatral de Jordi Galceran de la pel·lícula argentina homònima. Una petita història plena de tendresa i tensió. Els mons allunyats d’una mare, convertida ja en una àvia que s’espavila sola, i el seu fill, marit i pare amb una vida resolta, es retroben davant d’un tràngol econòmic i familiar. Durant una hora i mitja serem testimonis de la seva conversa íntima, plena d’amor i humor.


Juan Echanove explica que quan va llegir la història de Juan Carlos Oves va sentir la necessitat de portar-la a escena. I que va tenir clar que aquest relat familiar, tot un homenatge a la gent gran amb personatges molt propers, era l’ocasió ideal per tornar a treballar en un escenari amb María Galiana, que ja havia fet de la seva mare en dues ocasions anteriors. Més enllà del que Conversaciones con mamá ens explica, la complicitat i l’ofici d’aquests dos actors asseguren una funció emocionant i inoblidable, que de ben segur ens tocarà la fibra i, qui sap?, potser ens farà saltar alguna llàgrima. 


Fitxa artística

Autor
Santiago Carlos Oves
Versió
Jordi Galceran
Director
Juan Echanove
Intèrprets
María Galiana
Juan Echanove
Il·luminació
Juan Gómez Cornejo
​Escenografia i vestuari
Ana Garay


dissabte 20 desembre 2014 21:00h
Durada: 1 hora i 35 minuts (sense intermedi) Preu general:

26 €


DESCOMPTES
ta!20: 18 €
ta!29: 21 €
ta!65: 23 €
ta!Grups: 23 €
ABONAMENTS A LA CARTA
4/6/8/12/16/Mecenes/ Jove
SEPTET DE TEATRE
Consulteu preus aquí 


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Una comèdia sentimental incisiva que explora la realitat fins al moll de l’os. Jordi Galceran, autor de l’adaptació, esplèndida, aconsegueix que no es noti el seu origen cinematogràfic. El seu treball i el de Santiago Carlos Oves conflueixen en un lèxic ric, precís, molt ben escollit i en un parlar que conjunta amb un gust excel·lent el llenguatge del carrer i el literari.


Javier Vallejo-El País