entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Brodas Bros/Escola Sant Cugat

Descripció

Sliders - Brodas Bros
Ballarins sobre rodes ens transportaran a un món de dansa, moviment i acrobàcies espectaculars! Des de fa anys, els Brodas Bros treballen els desplaçaments, les transicions entre una frase coreogràfica i una altra, com a punt de partida o element principal de les seves coreografies. Una eina per mantenir-se en constant moviment i generar el ritme i la vitalitat que caracteritzen els seus espectacles. En aquest cas, la companyia aprofundeix en les lliscades, els sliders, balls sobre rodes inspirats en els ocells i les seves formacions espectaculars, o en els bancs de peixos que mai xoquen i generen moviments hipnòtics.

Brodas Bros és una companyia internacional de hip-hop, dansa i cultura urbana fundada a Barcelona el 2006 pels germans Lluc i Pol Fruitós i les germanes Berta i Clara Pons. Pioners a portar els seus espectacles urbans a grans teatres, han presentat els seus espectacles arreu, encomanant la seva energia incombustible a tota mena de públic.

Artèries Transmissió - Escola Sant Cugat
Clara Pons ens presenta una acció coreogràfica creada, interpretada i ballada en col·laboració amb l’alumnat de l’escola Sant Cugat Paula Rodríguez Macià, Lola Grau Homs, Virginia Gersol, Chloe Plaisantin de Cots, Iris Balmón Cortés, Ariadna Gil Méndez, Lucía Pradas Díez, Nura Tremacoldi Teixidor, Ainara Quintero Masana, Martina Inglada Bernabeu, Yaiza Hernaiz Borsten, Mariona Vivero Crespo, Guillem Serra, Núria Ruiz Sapé, Jana Sangenis Torruella i Carlota Navarro Rubio.

 

 

Fitxa artística

Idea original i coreografia: Brodas Bros
Direcció artística: Lluc Fruitós
Interpretació: Berta Pons, Clara Pons, Lluc Fruitós, Pol Fruitós, Marc Carrizo i un acròbata
diumenge 10 març 2024 12:00h
Durada: 1 hora Preu general: Entrada lliure

A LA PLAÇA VICTÒRIA DELS ÀNGELS
 
Serveis