entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Blood Ties (Lazos de sangre)

Guillaume Canet

Cinema d´Autor

Descripció

Brooklyn, 1970. Un delinqüent que acaba de sortir de la presó té un germà policia que li dóna la darrera oportunitat d'integrar-se a la societat. Però el seu passat li pesa massa. Magnífica recreació dels films neonoirs dels anys 70 potenciant el pes del destí sobre els fets dels humans.


Fitxa artística

EUA, 2014 
Director: Guillaume Canet
Repartiment: Clive Owen, Billy Crudup 
Marion Cotillard, Zoe Saldana, Mila Kunis 
​James Caan


 


dijous 22 octubre 2015 17:00h, 19:30h i 22:00h
Durada: 2 hores i 7 minuts Preu general:

 


Preu a taquilles i per internet: 4 €
Preu menors de 25 anys: 3 €
Entrades: 902 33 32 31 - www.cinesa.es
Taquilla: de dll a dg de 15.30 a 22.30 h
Av. Pla del Vinyet, 50/Av. Torreblanca


Serveis

Galeria

La crítica diu...

Aquest trimestre, en la nostra particular selecció, hi ha, com és habitual, força pel·lícules franceses, la qual cosa demostra la potència del seu cinema i l'òptim funcionament del seu peculiar sistema de protecció que li permet competir amb dignitat amb Hollywood. Un es pregunta per què aquí no s'importa aquest sistema, però l’explicació sembla ben clara: les autoritats franceses consideren que el cinema és un art i una part important de la seva cultura, mentre que aquí deuen pensar tot el contrari, que fa nosa. Allà l'ajuden, aquí el graven.


Malgrat tot, hem programat dues pel·lícules espanyoles que us sorprendran. Estan fetes per dos autors amb talent que són capaços de superar totes les dificultats. Però hi ha més sorpreses, Mandarinas, d'un país tan desconegut com Estònia; dues pel·lícules orientals i dues d'Israel, un altre país cinematogràficament poc conegut. Burxeu bé a la nostra selecció i hi trobareu algunes sorpreses al costat d'obres importants d'autors consagrats.


Àngel Comas
Periodista i historiador cinematogràfic