entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Ballant perquè ens mirin 2015

Esbart Sant Cugat

Dansa

Descripció

El “Ballant perquè ens mirin" neix amb la intenció de presentar la feina que es fa a l’Esbart Sant Cugat en la seva globalitat. Vam començar obrint les portes del local perquè les famílies vinguessin a veure què ballàvem a l’Esbart. Actualment és una ballada que fem cada dos anys al Teatre-Auditori, amb la que volem mostrar el treball i la línia que segueix l’Esbart Sant Cugat, donant-li un format d’espectacle. Per això, ballen des dels més petits (Andança), fins al Cos de Dansa, passant per Pre-Cos, Mèdium i Sèniors.


Aquest serà el primer Ballant Perquè ens Mirin que l’Esbart viu al local actual. Fent endreça, volem “treure la pols” a danses que fa temps que no ballem; danses que han deixat petjada en l’històric de l’Esbart; danses que fa temps que ballem a classe, però que mai surten a l’escenari.


Amb aquest Ballant volem retornar una mica als orígens. Conèixer, i donar a conèixer, d’on va sortir, i d’on surt la dansa de l’Esbart Sant Cugat.


Venda d’entrades:
Per Internet i a l’oficina de turisme: De dimarts a divendres, de 10:30 a 13:15 h i de 16:15 a 17:45 h; dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 18 h; diumenges, de 10 a 14 h. 


Pl. d’Octavià, s/n. Portal Major del Monestir


divendres 01 maig 2015 19:00h
Durada: a determinar Preu general:

10 €
Els socis de l’Esbart disposeu de dues entrades a 8 €
 
*Per a poder gaudir del descompte per a socis, les entrades s’hauran de comprar a l’oficina de turisme presentant el val de descompte que us donarem a la secretaria de l'Esbart.
 


Serveis

Galeria