entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

7a GALA D’AEDA

Descripció

AEDA, Associació d’Escoles de Dansa Autoritzades de Catalunya, presenta un espectacle de dansa amb la participació d’alumnes d’escoles de dansa autoritzades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Un acte on es vol mostrar al públic que amb esforç, rigor, dedicació i passió les escoles de dansa autoritzades desenvolupen un treball de gran qualitat, creatiu, tècnic i artístic.

 
dissabte 13 abril 2024 17:00h i 19:30h
Durada: 1 hora i 30 minuts aprox. Preu general: 12 €

Sessió 17:00 h - COMPRAR ENTRADES
Centre de Dansa de Girona, Escola de Dansa LA DANSA ESTUDI, Escola de Dansa Heidi Consegal, Estudi Giselle, Escola de Dansa Marta Bustamante, Escola de Dansa de Montbrió del Camp, Escola de Dansa Spin, Poblenou Dance School, Escola de Dansa Jacqueline Biosca, Escola de Dansa Girona en Dansa, Escola de Dansa Madó i Escola de Dansa Del Centre de Lectura.

Sessió 19:30 h - COMPRAR ENTRADES
Escola de Dansa Isabel Porcar, Artemis Dansa, Escola de Dansa Adagi, Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, Escola de Dansa Laia Baulenas, Star Dance Studio, Bilans Escola de Dansa, STAGE Escola de Dansa, Escola de Dansa M Cinta, Escola de Dansa Marisa Yudes, Escola de dansa Stil, Escola de dansa L'Assaig, Dansa't Torelló, Dance Emotion i Escola de dansa Nuria Diez.