entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Dansa. Quinzena metropolitana

Sant Cugat torna a participar en la tercera edició juntament amb Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans.

La dansa tornarà a ocupar carrers, places i diversos escenaris de la ciutat. Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran i que us convidaran a ballar. Perquè Dansa. Quinzena metropolitana és una celebració de la dansa i de les arts del moviment.

Dansa metropolitana presenta la seva tercera edició. El festival va néixer com un projecte cultural i participatiu de l’àrea metropolitana per fer arribar la dansa a tota la ciutadania. En l’edició del 2020 hi participen els vuit municipis, que han treballat conjuntament una programació que s’implica en produccions d’artistes i dona visibilitat al talent local, nacional i també internacional.

La dansa no té fronteres. Aquesta és la premissa al voltant de la qual gira la variada programació del festival d’enguany. Hi trobareu espectacles que dialoguen entre diferents estils de dansa i amb altres disciplines com les arts visuals, l’esport o les arts de carrer. Muntatges que parlen d’amor i d’altres amb un fort compromís social, feministes i, sobretot, un bon nombre de propostes per a tots els públics.

Durant gairebé tres setmanes hi haurà dansa als teatres, als transports públics, als centres cívics, al carrer i, fins i tot, als cinemes. Podreu participar en més de 200 activitats, per festejar la dansa com a art i com a element d’unió i de diàleg.

El festival tancarà amb Tothom balla, una coreografia simultània a totes les ciutats. Us convidem a participar en aquest ball col·lectiu que retrà homenatge a la gran artista cubana Alicia Alonso.

L’any passat prop de 50.000 persones ens hi van acompanyar. Sortiu al carrer, descobriu nous espais que teniu a tocar i gaudiu d’aquesta programació pensada per a tothom.
 

Consulta aquí la programació Descarrega't el programa

Més informació a: www.dansametropolitana.cat

Dansa. Quinzena metropolitana