entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

The Waterboys

Descripció

ÚNIC CONCERT A CATALUNYA!

El mític grup liderat per Mike Scott, conegut per èxits com The whole of the moon, How long will i love you? i Fisherman’s blues, arriba a Sant Cugat per presentar Out of all this blue, una col·lecció de cançons que neden entre el pop, el rock i el funk.
 
Trenta anys després de Fisherman’s Blues, amb el quan van demostrar al món que es podia fer folk irlandés i al mateix temps sonar com una imponent banda de rock, els Waterboys –nascuts a Londres l’any 1981– no únicament continuen vius, sinó que es mantenen en un estat de forma espectacular. 

Després de delectar-nos, en les seves dues anteriors entregues, amb aproximacions sinceres i personals a la poesia de W.B. Yeats i a la música eterna de Muscle Shoals i el sud dels Estats Units, Mike Scott i companyia arriben al Teatre-Auditori Sant Cugat amb Out of All This Blue, un doble LP de 23 cançons que ressalta els diferents angles de la seva música i posa de nou al descobert la seva influència, mai del tot prou reconeguda, en bandes com The Decemberists i The Lumineers. Una nit, és clar, per cantar amb els pulmons ben oberts The Whole Of The Moon i altres perles del seu extens repertori i tornar a casa feliços, convençuts que haurem viscut una vetllada inoblidable.

Àlbum Out of All This Blue

Fa dos anys la cantant Suzanne Vega va actuar en la primera edició del Festival Excepcional, l’any passat Roger Hodgson de Supertramp protagonitzà aquest concert internacional i aquest any la mítica banda The Waterboys tancarà la temporada.
 
dimecres 11 juliol 2018 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts (aprox.) Preu general: De 34 a 68 €
Amb el suport de:
An image

An image
Serveis

Galeria