entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

SAU 30

La banda de Sau (Una banda sense futur)

Descripció

“Dues dècades més tard, torna als escenaris tot l’equip que va formar part de SAU”

El 31 d'Octubre del 1987, SAU feia la seva primera actuació a les Tallades, a Vilanova de Sau (Osona) i allà començava un viatge que els va portar a ser el grup de pop rock català més important i internacional de tots els temps. Aquest viatge, finalitzava la matinada del 13 de febrer de 1999, amb la mort del seu cantant Carles Sabater, després d'un concert. Durant els seus 12 anys d’existència, SAU va assolir un èxit inqüestionable, que els va portar a ser una de les bandes catalanes que més discos ha venut en tota la seva història i a tenir un públic que, tot i la desaparició del grup, encara a dia d'avui es manté fidel.

 El 31 d’octubre de 2017, es compleixen 30 anys del primer concert i per tant de la creació de SAU. És per això que a partir de la tardor de 2017 i durant el 2018, es celebren diferents iniciatives per commemorar aquest 30è aniversari. Entre ells, la sortida d'un nou disc en directe, titulat “Una nit al teatre”, enregistrat durant la gira de SAU amb el mateix nom l'any 1995. Però entre els diferents actes promocionals i ha un plat fort.

SAU30, és el projecte que retornarà als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l’equip que formava part de la popular banda Osonenca. Músics, tècnics, road mànagers i, en definitiva, l’estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana, realitzaran una PETITA I ÚNICA GIRA que es presentarà oficialment el 7 de març, a la gala dels Premis Enderrock a l’Auditori de Girona, on es farà un reconeixement a la trajectòria de SAU.

 
divendres 13 desembre 2019 21:00h
Durada: 2 hores i 15 min aprox. Preu general: De 16 a 36 €

 
Serveis

També et pot agradar