entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

La néta del senyor Linh

A partir de la novel·la de Philippe Claudel

Descripció

Un espectacle interpretat per Lluís Homar i dirigit pel prestigiós director belga Guy Cassiers sobre el drama dels refugiats.
 
Versió teatral de la famosa novel·la de Philippe Claudel, amb més de dos-cents mil exemplars venuts i publicada en onze idiomes. Una faula sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat.

Pel prestigiós director belga Guy Cassiers, La néta del senyor Linh és un projecte europeu i una aposta per col·laborar amb els creadors més importants del continent en la manera de crear la peça i enfocar el conflicte que retrata. En cada nou muntatge estrenat a diferents ciutats europees, el monòleg s’adapta a la llengua, la cultura i la personalitat de l’actor que assumeix el text. A Catalunya, el protagonista d’aquesta faula sobre l’exili, la soledat i la identitat, una metàfora sobre l’estat de confusió en què viu Europa, és el polifacètic Lluís Homar.

 

Fitxa artística

Direcció
Guy Cassiers
 
Traducció
Sergi Belbel
 
Intèrpret
Lluís Homar
 
Producció
Temporada Alta i Teatre Lliure
 
A partir de la producció original de:
Toneelhuis en coproducció amb Espaces Malraux – Chambéry Espaces Pluriels – Pau MC93 – Maison de la Culture de Seine- Saint-Denis La Rose des Vents Villeneuve-d’Ascq, Le Phénix, Scène nationale de Valenciennes
 
divendres 31 gener 2020 21:00h
Durada: 1 hora i 15 min. Preu general: 30 €

Menors 20 anys: 21 €
Menors 29 anys: 24 €
Majors 65 anys: 27 €
Grups: 27 €
Ta!Amf8: 15 €
 
Serveis

També et pot agradar

Espectacles

Esperant Godot