entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Terra Baixa i Lluís Homar

El clàssic català d’Àngel Guimerà per a una sola veu

Descripció

“Pau Miró i Lluís Homar adapten el clàssic de Guimerà en què l’actor barceloní encarna els quatre personatges principals de l’obra.”


Terra Baixa ha estat una referència per a Lluís Homar tota la vida.De fet, va ser després d’interpretar l’obra de Guimerà als 16 anys que va decidir ser actor, i un moment molt recordat de la seva trajectòria l’hem de situar el 1990, com a protagonista de la mítica posada en escena de Fabià Puigserver. Ara Homar assumeix els papers de l’obra sol a l’escenari: ja no tan sols l’ingenu  Manelic, que baixa de la terra alta al fangar de les passions humanes més turbulentes, sinó també la Marta i, fins i tot, l’amo Sebastià. És a dir, la Caputxeta i elLlop alhora. Pau Miró concentra en un sol actor la universalitat del clàssic català.


Terra Baixa, l’obra que el dramaturg i poeta Àngel Guimerà va publicar l’any 1897, és una de les obres més representades i traduïdes de la literatura catalana. El drama en tres actes, estrenat el 1896, explica la història del Sebastià, la Marta i el Manelic, un triangle Amorós que confronta llum i obscuritat, puresa i corrupció, a través de la metàfora de la Terra Baixa i la Terra Alta..


Fitxa artística

Adaptació
Pau Miró i Lluís Homar


Idea original i intèrpret
Lluís Homar


Direcció
Pau Miró


Assessor de dramatúrgia
Xavier Albertí


Coproducció
Temporada Alta i Lluís Homar


Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Girona i Diputació de Girona.


diumenge 29 novembre 2015 19:00h
Durada: 1 hora i 15 minuts Preu general:

26 €


DESCOMPTES
ta!20: 18 €
ta!29: 21 €
ta!65: 23 €
ta!Grups: 23 €


ABONAMENTS A LA CARTA
4/6/8/12/16/Mecenes/ Jove


OCTET DE TEATRE
Consulteu preus aquí 
ESPECTACLE AMB SERVEI DE LUDOTECA


Serveis

Galeria

Activitat relacionada

Activitats complementàries

Parlem de... Terra Baixa

També et pot agradar