entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Saturday Night

Col·legi Montserrat

Descripció

Night Fever és un espectacle musical que, des de la seva estrena, ha collit un gran èxit entre el públic i en els mitjans de comunicació. Són ja milers les persones que han gaudit amb les espectaculars coreografies i la inoblidable música dels anys setanta.

Night Fever presenta la vida de Tony Manero, un noi novaiorquès, de pares italians, amb molta personalitat però amb poques aspiracions, que treballa en una botiga de pintures en el seu barri, Brooklyn.

La vida de Tony canvia cada dissabte a la nit ballant en la discoteca Oddisey 2001, on és una estrella, admirat per la seva excel·lent manera de ballar. En la discoteca Tony coneix la Stephanie Mangano qui es transforma en la seva parella de ball per a participar en un campionat de ball que es realitzarà en la discoteca. Després de diverses peripècies i un sorprenent i inesperat resultat en el campionat de ball, Tony, inspirat per la pròpia Stephanie, decideix donar un gir a la seva vida i començar a tenir aspiracions tant personals com professionals.

Els grans èxits dels Bee Gees, entre molts altres, que van marcar tota una època, t'acompanyaran en la posada en escena al més pur estil Broadway i et retornen la bogeria per la música disco i el ball.

De les mans de l'equip professional de l'Escola de Dansa i Comèdia Musical Coco Comin, i amb tots els alumnes del Col.Montserrat en escena, prepara't per a sentir la “febre”.

 
dijous 07 abril 2022 16:00h i 19:00h
Durada: Preu general: 25 €

Fila 8 d'Amfiteatre: 15 €