entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Píndoles

Teatre breu en espais vius

Descripció

El catalón d’una nit d’estiu
Gènere: comèdia.
Aquesta peça trenca amb els estereotips que hi ha sobre el reguetón. Enmig d’una festa, dos nois volen conèixer dues noies però amb un repte: si volen parlar amb elles només ho podran fer rimant. Obra molt juvenil, fresca i divertida que juga molt amb el llenguatge.
Parlem de: ROLS DE GÈNERE/OCI NOCTURN

Viva
Gènere: tragicomèdia.
Dues noies comparteixen pis a Barcelona. Una obra existencialista amb tocs d’humor que reflexiona entorn la joventut, els somnis que no es compleixen i l’amistat com un pilar on recolzar-te quan sembla que res no funciona.
Parlem de: GESTIO EMOCIONAL/AMISTAT/CONVIVÈNCIA

Babar
El protagonista és un pagès jove que té una vida i conflictes propis de qualsevol altre jove i que posa sobre la taula conflictes socials que impacten sobre el nostre dia a dia, principalment sobre el classicisme i el racisme. La peça es vertebra sobre la relació d’amistat entre dos pagesos (un de Catalunya i un altre de Mali) que es fan amics.
Parlem de: RACISME

Qui ha dit que necessitem un escenari?
Qui ha dit que el teatre no atreu als adolescents?
Píndoles és una forma d’entendre el Teatre com a descoberta, com a joc, com a experiència.
L’espectacle consisteix d’un circuit de 3 obres de teatre breu (15-20’) que es realitzen en diversos espais de l’equipament. Els i les  estudiants es divideixen en tres grups, i tots i totes veuen les mateixes peces però en un ordre diferent. Finalment, es reuneix tot l’alumnat per compartir un espai de conversa amb els/les intèrprets i creadors/es de les peces.  
dimecres 09 març 2022 11:00h
Durada: 3 propostes teatrals de 15 minuts Preu general: 5,50 €

Fins a 120 alumnes (en 3 grups de 40 alumnes)


Descarrega't el DOSSIER PEDAGÒGIC
Mira el TEASER

Galeria