entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Dancing Arabs (Mis hijos)

Eran Riklis

Descripció

La història d'un nen que viu en una ciutat àrab-israeliana matriculat pels seus pares en un prestigiós internat de Jerusalem. El seu problema és trobar un lloc a l'Estat d'Israel. Un film ambiciós i crític que mostra les dificultats de ser àrab en aquell país, encara que les lleis diguin el contrari. 

Fitxa artística

Israel, 2014
Director: Eran Riklis
Repartiment:Tawfeek Barhom, Ali Suliman
Yaël Abecassis, Razi Gabareen

 

 

 

 

dijous 19 novembre 2015 17:00h, 19:30h i 22:00h
Durada: 1 hora i 48 minuts Preu general:

Preu a taquilles i per internet: 4 €
Preu menors de 25 anys: 3 €
Entrades: 902 33 32 31 - www.cinesa.es
Taquilla: de dll a dg de 15.30 a 22.30 h
Av. Pla del Vinyet, 50/Av. Torreblanca

Serveis

Galeria

La crítica diu...

Aquest trimestre, en la nostra particular selecció, hi ha, com és habitual, força pel·lícules franceses, la qual cosa demostra la potència del seu cinema i l'òptim funcionament del seu peculiar sistema de protecció que li permet competir amb dignitat amb Hollywood. Un es pregunta per què aquí no s'importa aquest sistema, però l’explicació sembla ben clara: les autoritats franceses consideren que el cinema és un art i una part important de la seva cultura, mentre que aquí deuen pensar tot el contrari, que fa nosa. Allà l'ajuden, aquí el graven.


Malgrat tot, hem programat dues pel·lícules espanyoles que us sorprendran. Estan fetes per dos autors amb talent que són capaços de superar totes les dificultats. Però hi ha més sorpreses, Mandarinas, d'un país tan desconegut com Estònia; dues pel·lícules orientals i dues d'Israel, un altre país cinematogràficament poc conegut. Burxeu bé a la nostra selecció i hi trobareu algunes sorpreses al costat d'obres importants d'autors consagrats.


Àngel Comas
Periodista i historiador cinematogràfic