entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Carlos Latre

ENTRADES EXHAURIDES

Descripció

ENTRADES EXHAURIDES


“Humor, imitacions, música i actualitat en un trepidant espectacle en què no podràs parar de riure. 150 veus en 90 minuts!”


Després d’una gira de 3 anys posant dempeus teatres de tot l’Estat espanyol amb la reeixida i sorprenent Yes, We Spain, Carlos Latretorna al teatre per celebrar els seus 15 anys d’ofici.


L’actor i humorista ha confeccionat un one-man show més proper i més divertit que mai, aprofitant l’ocasió per revisar tots els referents del seu treball a la ràdio, televisió, teatre, cinema i publicitat, i actualitzant el seu book de més de 500 personatges.


Per primera vegada en un teatre, 150 personatges en escena!! Humor, imitacions, música, coreografies, noves veus i records dels personatges que un dia van convertir en Carlos en el millor imitador del país.Aquest espectacle es farà en format Sala Cabaret
Del 9 d'octubre fins al 8 de novembre la platea del Teatre-Auditori es converteix en una SALA CABARET. Aquest i altres espectacles es podran veure còmodament prenent una copa dins el teatre. Una experiència única i un autèntic luxe que no et deixarà indiferent.
Consulta el plànol SALA CABARET 


Fitxa artística

Direcció, idea i guió
Carlos Latre


Guionistes
David Lillo
Aran Zulaika


diumenge 08 novembre 2015 19:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:

ENTRADES EXHAURIDES
PLATEA: 26 €
/ 23 € / 21 € / 18 €
AMFITEATRE: 21 € / 19 € / 17 € / 15 €
Espectacle fora d'abonament 
10% descompte per abonats/des

ESPECTACLE AMB SERVEI DE LUDOTECA


Mecenes
Col·laboren


Serveis

Galeria