entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

×
*Temporada 17/18. Abonaments: a partir del 6 de setembre. Venda general: a partiir del 12 de setembre.    *Festival Petits Camaleons. Entrades ja a la venda.   

Festival Petits Camaleons

Entrades ja a la venda de la sisena edició del Festival que se celebrarà el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre. 

Petits Camaleons  és el primer festival de música pensat per a nens i nenes de 0 a 14 anys. Els nens són els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat per gaudir de la música com no ho han fet mai. Volums adequats, horaris diürns, concerts curts i artistes de gran qualitat. El primer festival de música en viu per viure en família!

Més de 150 artistes de primer nivell han passat pel festival Petits Camaleons en les seves primeres cinc edicions. Comptem amb 9 escenaris ubicats al Teatre-Auditori Sant Cugat, l’Escola de Música Victòria dels Àngels, el Conservatori Sant Cugat, la carpa del circ Raluy i la carpa Arborètum.
 
Aquest any incorporem dos espais nous: La Carpa solidària, on seran exposades les ONGs i iniciatives solidàries relacionades amb infants, i el Jardí dels Camaleons, que serà un espai on hi hauran espectacles d’arts escèniques i música. Comptem també amb espais on relaxar-se i descansar una estona, com l’espai Chill-Out Ikea Family, i altres on descobrir i experimentar, com l’espai Creactivity Cosmocaixa. No faltarà, tampoc, una zona de jocs, on els nens i nenes poden divertir-se i aprendre jugant.

El Festival Petits Camaleons compta amb una extensa oferta d’activitats paral·leles que inclouen zona de signatures, rodes de premsa per a nens i nenes, zona comercial, zona de restauració i food-trucks, concerts per a nadons, concurs de nous talents i batucades.
Festival Petits Camaleons