entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

JA A LA VENDA!

AVANÇ DE TEMPORADA 2018/19
Carlos Núñez, Ramon Mirabet, Sergio Dalma, Blaumut/ONCA, Dúo Dinámico, Stacey Kent, Kyle Eastwood, Luz Casal, Jarabe de Palo i Ismael Serrano, Carmina Burana de la Fura dels Baus i Petits Camaleons, són algunes de les propostes de la propera temporada. Ja es poden comprar les entrades de forma anticipada.

RESTA DE LA PROGRAMACIÓ
Abonaments i venda general d’entrades
Al setembre, el Teatre-Auditori farà la tradicional venda d’abonaments i d’entrades de la nova temporada: a partir del 5 de setembre per als abonats i a partir del 12 de setembre la venda general.

El Teatre-Auditori es prepara per celebrar el 25è aniversari
El 25 de setembre del 2018 el Teatre-Auditori Sant Cugat celebrarà els seus 25 anys d’existència amb tot un programa d’actes dedicat a l’aniversari. La celebració d’aquests 25 anys corroborarà la consolidació d’un model de gestió eficient i productiu al servei d’una programació estable, eclèctica i d’altíssima qualitat pensada per a un públic cada vegada més fidel i exigent, que ha anat eixamplant-se any rere any. En aquests 25 anys, el Teatre-Auditori Sant Cugat ha assolit la fita de ser un equipament de referència tant al nostre país com més enllà, però el seu objectiu, i la missió del seu equip, és la de continuar cercant l’excel·lència, la comoditat i la inclusió en tots els seus sentits, i fer que sigui un equipament cultural assequible i accessible.

El Teatre-Auditori Sant Cugat ha finalitzat la temporada 2017/18 amb un total de 110.845 espectadors. D’aquests, 56.010 han gaudit de la programació estable, 10.569 dels festivals de referència:  Petits Camaleons, el Festival Nacional de Poesia i Sant Cugat Fantàstic i 21.339 de la programació Off. Pel que fa als espectacles de la programació educativa, s’ha registrat una assistència de 22.927 participants i espectadors als diferents programes que la formen. La temporada estable ha ofert 83 espectacles amb un total de 101 funcions, sense comptar el Festival Petits Camaleons, amb un índex d’ocupació del 81%.

 

JA A LA VENDA!