Ballant perquè ens mirin 2017

Ballant perquè ens mirin 2017

Coses del directe


Ballant perquè ens mirin 2017

El “Ballant perquè ens mirin" neix amb la intenció de presentar la feina que es fa a l’Esbart Sant Cugat en la seva globalitat, donant-li un format d’espectacle. Per això, ballen des dels més petits (alumnes d’Andança de les escoles i l’Esbart), fins al Cos de Dansa, passant per Pre-Cos, Mèdium i Sèniors.


“Coses del Directe” parteix de la necessitat de fer experimentar als nostres balladors/es la relació música/dansa més espontània i real; la que sorgeix en un precís instant i no pot tornar-se a repetir mai més igual. Precisament perquè tot és en directe, tot és nou i irrepetible.


Creiem que una de les millors maneres d’entendre aquesta connexió és viure-ho com un joc, on les pautes sempre són les mateixes, i cal que les coneguin tots els participants. Però un joc mai acabarà ni es desenvoluparà d’igual manera, i aquí recau la gràcia i l’emoció d’aquest. La dansa jugada és un tret que considerem important dins la nostra pedagogia. Ara ens proposem un repte; portar-la a l’escenari i deixar-nos sorprendre.


Enguany farem dues funcions de l’espectacle BALLANT PERQUÈ ENS MIRIN. Si teniu a amics i familiars que hi ballen, estigueu atents a quina de les funcions ballaran:


Funció de les 17 h: Grups de P3-P4 i P5-2n de les escoles Pureza de María, Santa Isabel, La Floresta, Ciutat d’Alba, Gerbert d’Orlach, i grups de l’Esbart a partir del grup de 2n-3r fins a Sèniors. 


Funció de les 19:30 h: Grups de P3-P4 i P5-2n de les escoles Pi d’en Xandri, Pins del Vallès, Olivera, Collserola, i grups de l’Esbart des del grup de P3-P4 fins a Sèniors.Comparteix


Ballant perquè ens mirin 2017
Data
dissabte 8 d'abril . 17:00 i 19:30 h

Durada
1hora i 30 minuts

Preu

10 €  
 


Entrades a la venda a partir del 7 de març, per Internet i a l'Oficina de Turisme


  • Entitat benefactora

  • Entitats associades

  • Mitjans de comunicació

  • Col·laboren
Newsletter
Vols conèixer les nostres novetats?
Deixa'ns el teu email i rebràs la nostra
newsletter de forma periòdica.

Descarrega't el programa  
Segueix-nosFacebook Twitter Flickr

YouTube YouTube Instagram


Contacte

Teatre-Auditori Sant Cugat
Pl. de Victòria dels Àngels, 1
08172 Sant Cugat


Tel. Oficines. 93 590 76 90
Tel.Taquilles 93 589 12 68

teatre-auditori@santcugat.cat
 


>
Avís legal   ·   Desenvolupament web: VERSAPP.ES   ·    Ajuntament de Sant Cugat