entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Relato de un náufrago

Espectacle anul·lat

Descripció

ESPECTACLE ANUL·LAT
 
La productora BITÒ s’ha vist obligada a suspendre la gira de l’obra RELATO DE UN NÁUFRAGO, basada en la novel·la de Gabriel García Márquez, i interpretada per Emilio Gutiérrez Caba i Àngel Llàcer. La gira catalana d’aquest muntatge, que va fer temporada al  Teatre Lliure de Gràcia,  ha hagut de ser suspesa per motius mèdics aliens a la productora teatral.

Emilio Gutiérrez Caba, per motius de salut i prescripció mèdica, s’ha vist obligat a cancel·lar la realització d’aquest espectacle a les diferents places on havia estat contractat aquesta temporada.

Entre elles, el dissabte 13 de maig al Teatre-Auditori Sant Cugat, dins la seva programació estable. Aquest espectacle estava inclòs dins l’Abonament Temàtic  OCTET DE TEATRE  de la temporada i els Abonaments a la Carta.

Us oferim dues opcions per poder fer la regularització de les vostres entrades per a aquest espectacle, a partir del dimarts 14 de febrer:

1. Podeu canviar aquestes entrades per a qualsevol espectacle de la programació del  Teatre-Auditori Sant Cugat  (febrer-maig-2017). Si trieu aquesta opció, us haureu de posar en contacte amb el  Teatre-Auditori  per telèfon (93.589.12.68) o per correu electrònic teatre-auditori@santcugat.cat i informar per a quin espectacle les voleu canviar.

2. Es retornarà l’import total de la compra de les entrades d’aquest espectacle segons tarifa. Comprades per:

Internet: Si no es diu el contrari, a partir del dimarts 21 de febrer es retornarà automàticament l’import de les entrades a la targeta de crèdit o dèbit amb la que vàreu fer la compra.

A taquilla o telèfon, en efectiu, targeta de crèdit o dèbit: es retornaran els diners en efectiu a les taquilles del  Teatre-Auditori, Avinguda Pla de Vinyet,  48, en l’horari habitual.

Des de Bitò i el  Teatre-Auditori desitgem la recuperació favorable de l’actor, al mateix temps que demanem disculpes pels inconvenients que aquest contratemps pugui ocasionar. 

Fitxa artística

Adaptació
Ignacio García May

Dramatúrgia i direcció
Marc Montserrat-Drukker

Intèrprets
Emilio Gutiérrez Caba
L’autor
Àngel Llàcer
El nàufrag

Coproducció
Bitò Produccions i Teatre Lliure
dissabte 13 maig 2017 21:00h
Durada: 1 hora i 25 minuts Preu general: 28 €

ESPECTACLE ANUL·LAT
Serveis

També et pot agradar