entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Carlos Núñez

En Concert

Descripció

“El mag de la gaita i de les flautes ens mostra el seu univers musical que connecta la tradició celta de Galícia amb la d’Irlanda, Escòcia o Bretanya.”


Carlos Núñez està considerat internacionalment com un músic extraordinari, dels més seriosos i brillants del món, però també és un Artista amb majúscules: el seu carisma, la seva energia i el seu esperit pioner l’han fet molt popular, traspassant amb escreix els límits habituals dels seus instruments: les gaites i les flautes.


Són molts els premis i nominacions que l’avalen: Un Grammy pel disc enregistrat amb els seus mestres The Chieftains; dues nominacions als Grammy Latinos; Premi Ondas al millor directe i el Premi de la Crítica Alemanya, Preis der Deutschen Schallplattenkritik. Als seus discs han participat Luz Casal, The Waterboys, Jackson Browne, Ry Cooder i Roger Hodgson de Supertramp i ha compartit escenari amb primeríssimes figures com ara Bob Dylan, Sinéad O’Connor iThe Who.


Després de Discover (2012), Inter-Celtic és el seu darrer treball en el qual Núñez aborda la música celta més pura, però amb tota la varietat d’accents que fan d’ella un gènere internacional.


Un concert que us farà vibrar!


Fitxa artística

Carlos Núñez, gaites, flautesi ocarines
Pancho Álvarez, guitarra i veu
Xurxo Núñez, percussions
Convidat especial: Jon Pilatzke (The Chieftains), fiddle i steepdance i altres convidats


divendres 18 desembre 2015 21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts Preu general:

36 €


DESCOMPTES
ta!20: 25 €
ta!29: 29 €
ta!65: 32 €
ta!Grups: 32 €
ABONAMENTS A LA CARTA
4/6/8/12/16/Mecenes/ Jove


Serveis

Galeria

També et pot agradar