entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

La partida

de Patrick Marber

Descripció

Després d’haver interpretat el paper de John de Senyoreta Júlia al Grec 2012, Julio Manrique torna a submergir-se en el món teatral del britànic Patrick Marber. Ho fa dirigint una peça que l’autor va escriure quan encara era un desconegut i que utilitza una partida de pòquer per parlar de temes que van més enllà del joc. I és que, com diu un dels personatges de l’obra, en el restaurant on passa tot (a Londres en l’original, a Barcelona en aquesta posada en escena) “no es juga a les cartes, es juga a l’home”. 
​Sis personatges amb vida pròpia, d’aquells que només aconsegueix crear la millor escriptura teatral, transiten pel menjador i la cuina del restaurant: un cuiner, dos cambrers, el propietari del negoci, un fill amb problemes amb el joc i el seu mentor en el pòquer. Tots ells participaran en l’acte final en una partida al soterrani del local. I, entre whisky i cigarrets, cada jugada farà emergir algun dels molts temes que tracta l’obra i que van des de l’amistat i la lleialtat fins a la veritat i la mentida, passant per l’èxit i el fracàs.


Quin dels jugadors guanyarà la partida en realitat?


Fitxa artística

Direcció
Julio Manrique
Intèrprets
Andreu Benito
Joan Carreras
Ramon Madaula
Marc Rodríguez
Andrew Tarbet
Oriol Vila
​Adaptació
Cristina Genebat
Escenografia
Sebastià Brossa
Producció
Grec 2014 Festival de Barcelona
Teatre Romea


divendres 24 octubre 2014 21:00h
Durada: 2 hores (amb intermedi) Preu general:

26 €


DESCOMPTES
ta!20: 18 €
ta!29: 21 €
ta!65: 23 €
ta!Grups: 23 €
ABONAMENTS A LA CARTA
4/6/8/12/16/Mecenes/ Jove
SEPTET DE TEATRE


Consulteu preus aquí 


Galeria

La crítica diu...

“Sis actors esplèndids. Manrique demostra com mai, l’habilitat, la tècnica i la maduresa evident en organitzar l’admirable concert interpretatiu de Ramon Madaula, Joan Carreras, Marc Rodríguez, Andrew Tarbet, Oriol Vila i Andreu Benito.” 
Joan-Anton Benach. La Vanguardia


“Julio Manrique i el seu elenc enlluernen al Romea. Afinada posada en escena. Tots els actors tenen el seu moment en una obra coral i de personatges. La Partida precisa un elenc d’altura i el seu director no ha fet cap pas en fals, deixant espai als actors perquè despleguin el seu talent.” 
José Carlos Sorribes. El Periódico de Catalunya


“La Partida és una obra d’actors. Ells han d’omplir de vida els personatges. I a fe que tots ho aconsegueixen sobradament. Magnífic Ramon Madaula. A la bona direcció d’actors s’hi ha de sumar l’excel·lent, per viva, traducció de Cristina Genebat i l’encertat ritme d’una funció molt recomanable.” 
Santi Fondevila. ARA


Activitat relacionada

Activitats complementàries

Parlem de... La partida

També et pot agradar