entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
entrades
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

×
*Temporada 17/18. Abonaments: a partir del 6 de setembre. Venda general: a partiir del 12 de setembre.    *Festival Petits Camaleons. Entrades ja a la venda.   

Petits Camaleons

Festival de música

Descripció

Benvinguts a Petits Camaleons, el festival de música per a nens, nenes, pares, mares, avis, tiets i acompanyants en general. Tenim vocació de festival familiar i les cinc anteriors edicions ens demostren que no anem equivocats. Volem que els més petits visquin la música de la manera més natural possible i amb els millors artistes. Això sí, amb totes les comoditats: horaris, visibilitat, volums, durada dels concerts i serveis.

Als escenaris del festival trobareu una oferta musical molt variada pel que fa als estils, als ritmes i a les diferents edats adreçades. Dues jornades de festival amb moltes actuacions musicals cada dia i amb noms de primera fila de la música del nostre país. Música per a nadons de 0 a 3 anys, rodes de premsa en què els nens faran de periodistes, zona de signatures i contacte directe amb els artistes, servei d’acollida, chill out per descansar, zones de restauració repartides per tot el festival, exposicions, ràdio en directe, zona comercial i molt més.

Petits Camaleons arriba a la seva sisena edició convençuts que la nostra és la millor fórmula d’acostar la música als més petits. Passeu i gaudiu de l’espectacle!


Consulteu la informació de les entrades i els horaris dels concerts a: www.petitscamaleons.com


Dissabte 30 de setembre
MANEL - BLAUMUT - LA IAIA - DOCTOR PRATS - ITACA BAND - HEAVY PER XICS - PROJECTE MUT - XIULA - CYBEE - LA BAMBULA - PAVVLA - JORGE DA ROCHA - BALKAN PARADISE ORCHESTRA - AGNÈS & THE PÈPITS - ROLEGUITA & BOQUERÓN - MARCEL CASELLAS TRIO - PELE MACLEOD - KARAOKESBAND KIDS - CONCERT PER A NADONS

Horaris dissabte

Diumenge 1 d’octubre
TXARANGO - JOAN MIQUEL OLIVER - THE PENGUINS (REGGAE PER XICS) - FUNDACIÓN TONY MANERO - BUHOS - ROBA ESTESA - BONOBOS - CORIOLÀ - LA PUÇA DIATÒNICA - XEIC! - LES ABSENTES - LA CRIS - ESTHER CONDAL - TONI XUCLÀ - ROOT66 - MAIO DE SAL - THREE COOL CATS - KARAOKESBAND KIDS - CONCERT PER A NADONS

Horaris diumenge

 

També et pot agradar

Espectacles

Manel

 

Espectacles

Jarabe de Palo