entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

×
*Temporada 2018: Abonaments ja a la venda!. Venda general a partir del 19 de desembre.     

Deixe-me

Subliminati Corporation

Descripció

Creada el 2006, la Subliminati Corporation es caracteritza pels seus incisius i poètics muntatges de circ contemporani. Deixe-me (“Deixa’m” en portuguès) és el crit de quatre bufons que adoben els seus cors de nens ferits. Com a la tradició oral, vénen a parlar-nos d’un món passat, o futur, i potser somiat, un món que ens pertany i que ens supera. A través de tècniques circenses, cascades, malabars, acrobàcies, equilibris i dansa, ens expliquen una història fragmentada, divertida i tràgica, plena de confessions, relats, rituals, bromes i mentides.
 
Enmig de l’era mediàtica, desbordats d’informació i desinformació, els membres de la companyia s’interessen especialment pel que va ser el primer mitjà de comunicació: l’ésser humà, el seu cos, la seva veu, la seva memòria, les seves emocions i la seva imaginació.


An image

 

Fitxa artística

Idea i interpretació
Mikel Ayala
Maël Tebibi
Aude Martos
Romain Delavoipière

Assessorament artístic
Virginie Baes

Disseny d’il·luminació
Thomas Bourreau

Coproducció
Théâtre des Franciscains (Béziers); La Cascade Pôle national des arts du cirque Auvergne Rhônes Alpes; Projet bénéficiaire du dispositif Fonds de création du projet de coopération transfrontalière De Mar a Mar, dans le cadre du POCTEFA; La Verrerie d’Alès / Pôle National Cirque OCCITANIE
Comprar entrades
diumenge 14 gener 2018 18:00h
Durada: 1 hora Preu general: 16 €
Menors 20 anys: 11 €
Menors 29 anys: 13 €
Majors 65 anys : 14 €
Grups: 14 €

Abonament Jove a la carta: 40 €
(4 espectacles)


 
Serveis