entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Conferència espectacular

David Espinosa

Descripció

A L'AULA MAGNA DE L'ESCOLA DE MÚSICA VICTÒRIA DELS ÀNGELS.

Una particular classe magistral sobre les arts escèniques multidisciplinàries, que combina la paraula amb la manipulació d’objectes, l’acció coreogràfica i el teatr d’ombres. Un recorregut audiovisual per la història de teatre no convencional a Catalunya i a la resta d’Europa a través de les vivències de l’artista escènic David Espinosa, que creu que ha arribat el moment de fer recompte de la seva trajectòria.

Un repàs i un homenatge als artistes que han marcat la trajectòria de David Espinosa

L’obra de David Espinosa gira entorn a la idea de representació i ruptura dels límits de la teatralitat, qüestiona el fet escènic i altera l'equació dels elements que la componen. Mantenint un esperit crític, carregat d'ironia, sobre la societat i el món de l'art, tracta en cada creació de desenvolupar un joc formal que sorprengui a l'espectador i li faci partícip en el visionat de l'obra, exposant amb cruesa els mecanismes i plantejaments del treball.

Cada cop més interessat per la creació de significat a través de la relació entre la forma, la llum i el so, Espinosa ha aprofundit en el concepte d'espectacularitat plantejant dispositius que, mitjançant mètodes precaris i "low tech", generen diversos efectes carregats de teatralitat. Propostes a les que anomena "Adult Toys" (joguines per a adults), amb els quals ofereix una particular experiència on el component lúdic té tant valor com el discurs artístic, creats d'una manera artesanal, casolana, que seguint la doctrina punk del "fes-ho tu mateix" acosten a l'espectador la creació contemporània, evitant la figura de l'artista elitista i endogàmic.

 

Fitxa artística

Direcció: David Espinosa
Interpretació: David Espinosa 
Col·laboració: Africa Navarro 
Música: Santos Martínez

Un projecte de Noves Escenes - Transversal

La iniciativa Noves Escenes, nom amb el qual es coneix també el teatre innovador i més experimental, és un dels projectes del Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals que té per objectiu crear una oferta cultural innovadora i convidar al públic a descobrir els formats més experimentals de l’escena catalana. Hi formen part les ciutats de Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i  Vilanova i la Geltrú.

dissabte 16 febrer 2019 19:00h
Durada: 50 minuts Preu general: Gratuït

Entrada amb invitació

A L'AULA MAGNA DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA VICTÒRIA DELS ÀNGELS 

 

Galeria