entrades
Temporada Entrades Serveis Contacte
x

Subscripció newsletter

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar al dia de les notícies de Teatre Auditori

Avui no sopem

de Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez

Descripció

La vida... La vida és un d’això. La vida és un triar. I si un tira cap aquí i l’altre tira cap allà... Malo! S’ha de fer el mateix viatge. A la parella, el que és important és fer el mateix viatge...”


La Maria Teresa i en Vicenç són un matrimoni de classe mitjana residint a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però mai s’acaben de decidir. Per què? Una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen...


El tàndem Jordi Sànchez/Pep Anton Gómez, un cop més, ha creat una comèdia que ens farà riure i pensar alhora. Un sopar o no-sopar durant el qual els cinc personatges acabaran dient-se aquelles veritats que massa sovint amaguem o obviem.


FUNCIÓ ADAPTADA PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT SENSORIAL
Aquesta obra de teatre està adaptada per a persones amb discapacitat auditiva i / o visual, i gent gran. Aquest projecte, en col·laboració amb la Fundación Vodafone España, és un programa d'accessibilitat sensorial que garanteix el servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat.
Els espectadors interessats podeu comprar les entrades de qualsevol butaca de la sala i sol·licitar el dispositiu individual per seguir l’obra còmodament. Aconsellem fer la reserva prèviament per correu a: teatre-auditori@santcugat.cat . Més informació: 935891268. 


Fitxa artística

Direcció
Pep Anton Gómez
Intèrprets
Jordi Banacolocha
Maife Gil
David Bagés
Susanna Garachana
Mercè Martínez


Construcció de l’escenografia
Taller d’Escenografia Sant Cugat


Producció
Focus 


divendres 23 desembre 2016 21:00h
Durada: 1 hora i 45 minuts Preu general:

28 €
Menors 20 anys: 22 €
Menors 29 anys: 22 €
Majors 65 anys : 25 €
Grups: 25 €


Consulta els abonaments aquí
 


Mecenes
 Funció adaptada per a persones amb discapacitat sensorial

També et pot agradar